Εταιρικό Προφίλ

Μια νέα εταιρία με σημαντική κληρονομιά. Το 2009, ξεκινήσαμε για την επίτευξη ενός στόχου: να αντιμετωπίσουμε και να βελτιώσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χρόνιοι ασθενείς στη διαχείριση της υγείας τους. Ενωθήκαμε στο πνεύμα χρήσης τόσο καθιερωμένα αποτελεσματικών όσο και καινοτόμων θεραπευτικών προσεγγίσεων με τη δύναμη των έμπειρων στελεχών - επαγγελματιών στον τομέα της προώθησης φαρμακευτικών προϊόντων

 

Αυτό οδήγησε σε μια νέα φαρμακευτική εταιρία που συνδυάζει το πάθος και την τεχνογνωσία, σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης των χρόνιων ασθενών με βιώσιμο τρόπο.

 

Όλοι μας στο Propius PC υπερηφανευόμαστε για τη δέσμευσή μας να επηρεάσουμε θετικά την ανθρώπινη ζωή του χρόνιου ασθενούς.

'Οραμα

Η Propius PC είναι ιδανικός συνεργάτης για:

 

  •  την ομάδα των ιατρών στην οποία απευθύνεται &
  •  τις φαρμακευτικές εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται.

 

Το ανθρώπινο δυναμικό της PROPIUS PC είναι ένα ολιγομελές σχήμα που από το 1998 έχει αναπτύξει ουσιαστικές σχέσεις με τους επαγγελματίες υγείας.

Η εμπειρία 18 ετών μας δίνει μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα.

 

Οι αξίες μας

Σε όλη την επαγγελματική μας πορεία εφαρμόζουμε κανόνες κοινής λογικής που συμβαδίζουν με τις αξίες και τον κώδικα ηθικής μας. Η φράση «Ισχύς εν τη ενώσει» συνοψίζει σε λίγες λέξεις την φιλοσοφία μας.

 

Υπευθυνότητα > Ευελιξία >Έμπνευση > Αξιοπιστία >

Σωστή Επικοινωνία

 

 

 

Φαρμακοεπαγρύπνηση

Η αναφορά μίας ανεπιθύμητης ενέργειας (ΑΕ) μας βοηθά να παρακολουθούμε το προφίλ ασφαλείας των προϊόντων μας. Ο κύριος στόχος μας είναι η διαχείριση και η αποτελεσματική πρόληψη μελλοντικών ανεπιθύμητων ενεργειών (ΑΕ).

 

Ιατρικές πληροφορίες

Για ιατρικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα γραφεία της εταιρίας μας.

Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας παρέχουμε μια έγκυρη απάντηση βάσει των διαθέσιμων επιστημονικών στοιχείων και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο:

Θέσεις Εργασίας

Αντιπρόσωπος πωλήσεων

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Επικοινωνία

Εάν έχετε  ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Που θα μας βρείτε

www.propius.gr, info@propius.gr, Tηλ / Φαξ: +30 216 700 4181

 Πλατεία Ντάβαρη 2, 175 64, Παλαιό Φάληρο , Αθήνα

Designed by  Byrongraphicdesign